Een prachtige tuin door alle seizoenen heen dankzij Hoveniersbedrijf H. Duijster

Hoveniersbedrijf H. Duijster is specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Uniek? Jazeker, dit bedrijf zorgt ervoor dat tuinen er het hele jaar door prachtig bij liggen!

Professionele zichtbaarheid op social media

Een klein bedrijf dat steeds groter werd, meer projecten kreeg en uit zijn jasje groeiden. Dan blijft er weinig tijd over voor een goede marketingstrategie. Om zichzelf meer rust en tijd te geven besloten ze de social media uit te besteden aan Modulo Marketing. Zo doet ieder waar hij/zij goed in is!

Voor Hoveniersbedrijf H. Duijster ondersteunt Modulo Marketing met de ontwikkeling en plaatsing van content op Instagram, Facebook en Pinterest. Naast organische content zetten we ook betaalde campagnes in om de doelgroep op een juiste manier via social media te bereiken.

Een aanvulling bij deze opdrachtgever is de mooie samenwerking met Charlotte Kap Fotografie. Charlotte gaat ieder kwartaal op pad om prachtige plaatjes te schieten van de opgeleverde tuinen. Vervolgens gebruikt Modulo Marketing deze weer voor de ontwikkeling van nieuwe content zoals posts, reels en stories.