De kracht van Modulo Marketing

Modulo betekent ‘onderdeel’. En dat is precies wat Modulo Marketing is: strategisch en creatief onderdeel van jouw bedrijf.

Als partner denkt Karlijn van Modulo Marketing strategisch en creatief met je mee. Wie is de doelgroep en wat zijn de doelen op korte maar juist ook lange termijn die je met jouw bedrijf of merk wilt behalen? Wie is de doelgroep en welke stappen gaan we zetten om dit te behalen? Wat is hiervoor nodig? Als strategisch en creatief onderdeel van jouw bedrijf luistert Karlijn en denkt zij met je mee.

Complete marketing ondersteuning

Modulo Marketing kan jouw bedrijf compleet ondersteunen met alle vormen van marketing. Hebben we specifieke kennis nodig? Dan schakelt Modulo Marketing een van haar specialisten in.

Foto Karlijn

Ik ben Karlijn.

Het strategische en creatieve brein achter Modulo Marketing! Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhaal! Zullen we kennismaken?

(+31) 6 11 18 30 51
info@modulomarketing.nl

LinkedIn icoon
Instagram icoon

Professionele interieurfotografie en exterieurfotografie van jouw projecten

Wil je jouw projecten op een mooie, natuurlijke manier laten vastleggen? Modulo Marketing werkt nauw samen met interieurfotograaf Charlotte Kap van Charlotte Kap Fotografie. Door deze samenwerking kunnen we jou compleet ontzorgen op het gebied van marketing. Charlotte komt als fotograaf over de vloer bij jouw klanten en maakt de foto’s. Karlijn zorgt vervolgens, in samenwerking met jou, voor de toepassing van de foto’s in al jouw marketinguitingen zoals website, social media, brochures en meer.

Nieuwsgierig geworden naar hoe deze samenwerking eruit ziet en wil je meer informatie mail dan naar info@modulomarketing.nl.