De disclaimer

Wat leuk dat je op mijn website website een kijkje neemt! De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.modulomarketing.nl. Om het overzichtelijk te houden, heb ik de regels voor het gebruik van de website in de vorm van een FAQ gegoten. FAQ Heb je het idee dat er iets niet klopt […]

Wat leuk dat je op mijn website website een kijkje neemt!

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.modulomarketing.nl. Om het overzichtelijk te houden, heb ik de regels voor het gebruik van de website in de vorm van een FAQ gegoten.

FAQ

Heb je het idee dat er iets niet klopt op deze website?

Laat het mij dan alsjeblieft weten. Alhoewel ik heel erg mijn best doen om te voorkomen dat de informatie op deze website onvolledig en / of onjuist is, kan er altijd iets fout zijn gegaan. Ik garandeer niet dat alle informatie op deze website correct en actueel is. Ik kan niet garanderen dat deze website altijd foutloos of ononderbroken zal functioneren. Ik wijs elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Wil je graag content, zoals foto’s of teksten, overnemen van deze website?

Dan moet je eerst even contact met mij opnemen. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op mij website en de inhoud daarvan (zoals logo’s, teksten, foto’s, video’s en ander grafisch materiaal) behoren aan mij toe, of aan mijn licentiegevers. Het is mijn intellectueel eigendom. Deze website is alleen bestemd voor eigen gebruik door jou. Het is dan ook niet de bedoeling dat je de inhoud van deze website wijzigt, kopieert, openbaar maakt, verveelvoudigt of verspreidt, downloadt of op andere wijze gebruikt, zonder toestemming. Natuurlijk mag je wel gebruik maken van mijn content voor zover dit is toegestaan onder de Auteurswet. Vergeet je alleen de bronvermelding niet?

Ben je van mening dat de content op deze website inbreuk maakt op jouw rechten? Laat het mij dan vooral weten.

Blijft deze website hetzelfde?

Ik mag deze website op elk gewenst moment wijzigen. Ik zal jou daarover niet informeren.

Twijfel je of het veilig is om een link naar een andere website te openen?

Ik kan links naar websites van derden weergeven. Het gebruik van dit soort links is voor eigen risico. Als ik een link weergeef naar een andere website, betekent dit niet dat ik deze website aanbevelen. Klikken op eigen risico dus.

Wil je meer weten over jouw privacy?

Bekijk dan eens de privacy- en cookieverklaring. Hierin leggen ik je alles uit over de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Heb je vragen over deze disclaimer, dan kan je mailen naar info@modulomarketing.nl.