Marketingstrategie door Modulo Marketing

Resultaat. Dat is wat je wil bereiken met een goede marketingstrategie. Maar hoe ontwikkel je deze en hoe zet je deze strategie vervolgens in om het gewenste resultaat te behalen? Modulo Marketing ondersteunt je hier graag mee.

Een marketingstrategie die het gewenste resultaat gaat opleveren

Geef je bedrijf een goede basis met een marketingstrategie. Dé koers voor jouw organisatie op korte- en lange termijn. Modulo Marketing ondersteunt je graag met een stevige marketingstrategie waar jij de komende jaren op kan gaan bouwen. Ben je er klaar voor? Let’s go!

Een marketingstrategie is niet zomaar even een strategie. Het is een goed doordacht plan waarmee jij de komende jaren vooruit kan. Allereerst ga ik met je in gesprek en stel ik je vragen als: waar sta je nu? Waar wil je heen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Welke doelen heb je? Vervolgens schrijf ik een strategie dat verschillende onderdelen bevat zoals; ambitie, interne analyse, externe analyse, kansen en bedreigingen, SWOT-analyse en een realistisch plan. De marketingstrategie omschrijft de manier waarop we de doelstellingen gaan behalen. We kiezen de juiste doelgroep, stellen vast waar we deze kunnen bereiken en combineren de juiste marketinginstrumenten om te zorgen dat we de vooropgestelde doelen gaan behalen mét resultaat.