Social media marketing door Modulo Marketing

Wil je op een professionele manier online zichtbaar zijn? Maar heb je daar zelf te weinig tijd voor en kennis over? Modulo Marketing ondersteunt je graag met het inzetten van social media kanalen om jouw ideale doelgroep te bereiken en jouw product/dienst zichtbaar te maken.

Professionele online zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Het inzetten van social media kanalen om als merk/bedrijf zichtbaar te zijn is niet meer weg te denken. Maar hoe zet je deze kanalen op een juiste en professionele manier in? Dit begint allemaal bij jouw doelgroep. Wie is je doelgroep en waar bevinden zij zich? Vanuit hier kijken we naar de kanalen die we kunnen inzetten zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Modulo Marketing kan jou compleet ontzorgen met de invulling van jouw kanalen. We doen dit door de doelgroep te analyseren, een strategie op te stellen, jouw merkidentiteit te koppelen en vervolgens de content (foto’s en video’s) en teksten aan te vullen. Daarnaast doen we onderzoek naar zoekwoorden, hashtags en de dag/tijd van plaatsing. Voordat ik deze content plaats en/of boost laat ik het eerst aan je zien, zodat je even kunt checken of dit 100% aansluit bij jouw bedrijf. Wil jij ook op een professionele manier online zichtbaar zijn en hier zelf geen omkijken meer naar hebben? Neem contact op, ik ondersteun je graag!