Social adverteren door Modulo Marketing

Wil je jouw ideale doelgroep bereiken via social media en uit de bubbel van volgers breken die je al bereikt? Zet dan op een creatieve en strategische manier social advertenties in. Deze advertenties draaien ‘achter de schermen’ op de kanalen van jouw doelgroep. Een perfecte manier dus om jouw ideale of nieuwe doelgroep te bereiken!

Bereik jouw ideale doelgroep met advertenties via social media.

Jouw ideale doelgroep via social media bereiken, hoe doe je dat? Door social advertenties in te zetten. Social advertenties draaien ‘achter de schermen’ van jouw kanalen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn. Op deze kanalen kunnen we een hele specifieke doelgroep identificeren en deze direct bereiken met jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Voordat ik van start ga met het instellen van de advertenties stel ik je eerst een aantal vragen: wat wil je bereiken met deze advertenties? (Aanmeldingen, aankoop, zichtbaarheid etc.) en wie is de doelgroep? (Geslacht, leeftijd, locatie). Vervolgens kijk ik naar welk kanaal we het beste kunnen inzetten en wat voor type advertentie (bijvoorbeeld a/b test) om het gewenste resultaat te behalen. Daarna ontwikkel ik de advertentie, schrijf ik de teksten en voeg het beeld (foto’s, video’s, illustraties) toe. We bespreken samen hoe lang de advertentie draait en het budget. Vervolgens gaat de advertentie live en optimaliseer ik deze waar nodig en geef ik je tussentijds resultaten. Nadat de advertentie is afgelopen stuur ik een overzicht van de resultaten. Hieruit kunnen we mooie conclusies halen voor een eventuele nieuwe campagne. Kan ik je ondersteunen met social advertenties? Neem gerust vrijblijvend contact op!