100% vegan eten in Amersfoort

Bindicafe is hét 100% vegan restaurant in Amersfoort. Bindicafe bewijst dat vegan eten ook lekker én gezond kan zijn en verrast iedere keer weer met smaakvolle gerechten.

Bindicafe | Modulo Marketing
Bindicafe | Modulo Marketing
Bindicafe | Modulo Marketing
Bindicafe | Modulo Marketing
Bindicafe | Modulo Marketing

Social media marketing voor een specifieke doelgroep.

Bindicafe is een veganistisch restaurant in Amersfoort dat zich inzet voor een duurzame en gezonde levensstijl. Met invloeden uit verschillende wereldkeukens bereiden Mark en Rianne de gerechten met zoveel mogelijk lokale, seizoensgebonden en biologische ingrediënten.

Modulo Marketing ondersteunt Bindicafe met de invulling van de social media kanalen Instagram en Facebook. Vooraf is er onderzoek gedaan naar de doelgroep en concurrenten, zodat de content onderscheidend is en de doelgroep geraakt wordt.

Naast de invulling van posts ondersteunt Karlijn het restaurant ook met social advertising. Vanwege de specifieke doelgroep is dit een uitstekende manier voor meer vind- en zichtbaarheid. Door de doelgroep zo te specificeren en de content hierop te laten aansluiten worden er per maand met gemak tienduizenden mensen bereikt. Social advertising heeft, toen de restaurants gesloten moesten blijven, er ook voor gezorgd dat er tientallen extra aankopen waren van de kerstmenu-box.