Websiteontwikkeling door Modulo Marketing

Een overtuigend websitedesign is één, maar een goede ontwikkeling van de website is net zo belangrijk. Modulo Marketing ontwikkelt maatwerk websites in Wordpress. We zorgen voor een goede user experience en optimaliseren de website voor een juiste indexatie in zoekmachines zoals Google.

Een website die technisch goed in elkaar zit en zorgt voor een goede indexatie binnen zoekmachines.

Nadat we het design van de website hebben ontworpen gaan we aan de slag met de ontwikkeling hiervan. Omdat iedere website maatwerk is werkt Modulo Marketing samen met een webdeveloper. Samen zorgen we ervoor dat het gewenste ontwerp wordt omgezet in een technisch goedwerkende website. Naast dat we het ontwerp omzetten zorgen we er ook voor dat de website geoptimaliseerd is voor een goede indexatie in zoekmachines. Je wil bijvoorbeeld niet jouw opgebouwde data binnen Google verliezen tijdens het migreren naar een nieuwe site.

Tijdens de bouw van jouw nieuwe website kun je live in dit proces met ons meekijken. Geef je liever de invulling van de website uithanden? Dan ondersteunen we je graag met fotografie, video, copywriting en SEO. Mocht je hier zelf een kei in zijn, dan leg ik je uit hoe je de website moet gaan vullen. Samen gaan we ervoor zorgen dat we een prachtig resultaat gaan behalen. We werken altijd met een planning. Op deze manier weet je precies wanneer je eventueel iets moet aanleveren, wanneer we feedback nodig hebben en natuurlijk.. wanneer de website live staat!