Websitedesign door Modulo Marketing

Een goede website start met een sterk design. Modulo Marketing ontwerpt websites die naadloos aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf, nét even anders zijn dan anderen en hiermee onderscheidend voor jouw doelgroep. En natuurlijk, een goede user experience waardoor de website oplevert waar deze voor gebouwd is!

Een onderscheidend en uniek ontwerp voor jouw bedrijf

Gegoten in jouw huisstijl én net even anders dan anderen, zodat jouw website er gelijk tussenuit springt voor de doelgroep. Dat is hoe ik websites graag ontwerp. Bij de start van dit proces luister ik graag naar jouw wensen. Is er al een bestaande website? Zo ja, wat werkt daar goed en minder goed? Waar staat jouw bedrijf nu en waar wil je heen? Wat is de positionering van jouw bedrijf? Door deze vragen te stellen krijg ik een goed beeld van de wensen en behoeften voor jouw nieuwe website. Hierop volgend doe ik een concurrentie-onderzoek. Wie zijn je concurrenten? Hoe profileren zij zich? Waardoor kan ik voor jou een onderscheidend ontwerp creëren? Vervolg spring ik in jouw huisstijl. Welke kleuren, vormen en lettertypes gebruik je? Nadat dit duidelijk is start ik met het ontwerp van de website.

Iedere website is maatwerk en geen een website wordt op dezelfde manier ontworpen. Ik ontwerp de websites in designprogramma Adobe XD. Hiermee kan ik je een zeer realistisch en klikbaar ontwerp van de website laten zien. Uiteraard responsive, zodat de website op alle mogelijke formaten goed werkt. Bij de presentatie van het ontwerp beargumenteer ik alle keuzes en nemen we uitgebreid de tijd om te sparren over keuzes en feedback. Is het ontwerp akkoord? Mooi, dan gaan we starten met de ontwikkeling!