Professionele storytelling video's door Modulo Marketing

Video zorgt voor beleving en brengt jouw verhaal, product of dienst tot leven. Door middel van storytelling nemen we de doelgroep mee in het verhaal. In een korte tijd kan er veel informatie worden verzonden, die door de inzet van video ook nog eens goed wordt onthouden door de doelgroep.

Maak impact bij jouw doelgroep met professionele video’s

Met videomarketing maak je sneller impact, kun je meer informatie overbrengen en jouw verhaal als een echte beleving op de doelgroep laten inwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het begint altijd met drie vragen: wat wil je vertellen? En wie is de doelgroep? En waar wil je deze video inzetten? Video’s over jouw bedrijf, producten of diensten kunnen we op een perfecte manier inzetten via YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok.

Op het gebied van video-ontwikkeling werkt Modulo Marketing samen met Camvision. Hierbij coördineert Karlijn de projecten tussen de klant en Camvision. We starten met een afspraak om strategisch na te denken over de type video, de doelgroep, het verhaal en het inzetten van deze video. Vervolgens verzorgt Karlijn de productie en schrijft de voice-over teksten. Jonathan van Camvision ontwikkelt de video en verzorgt de technische nabewerking. Wanneer de video af is bespreken we het resultaat en als de video akkoord is zet Karlijn deze strategisch in op de gewenste kanalen om de juiste doelgroep te bereiken.