Online adverteren (SEA) door Modulo Marketing

Wil je meer uit jouw website halen? Meer leads en conversie genereren? Dan is adverteren via zoekmachines een goede strategie om jouw bedrijf te laten groeien. Modulo Marketing ondersteunt je graag met Google Ads, display advertising en remarketing.

Meer uit je website halen door de inzet van online advertenties.

Heb je jouw online zichtbaarheid goed op orde, maar wil je toch nog extra vind- en zichtbaar zijn tussen jouw concurrenten? Dan is het inzetten van online advertenties een strategische stap. Wist je dat mensen steeds vaker vragen stellen in Google in plaats van één zoekwoord te typen? Door hier met advertenties strategisch op in te spelen bereik je sneller jouw ideale doelgroep.

Online adverteren kan op verschillende manier, bijvoorbeeld door de inzet van Google Ads. Deze advertenties zorgen ervoor dat je bovenin Google komt te staan. Dit is een goede stap voor meer zichtbaarheid en conversie. Daarnaast kunnen we aanvullend of los hiervan ook display ads inzetten. Display-Ads zijn grafische advertenties en banners die te zien zijn op websites, dit werkt ook goed voor remarketing. Bij remarketing bereiken we de doelgroep die al eens interesse heeft getoond voor jouw producten of diensten nogmaals. Dit zorgt voor herhaling, overtuiging en uiteindelijk aankoop van een dienst of product. Wil je weten wat we het beste voor jouw bedrijf of merk kunnen inzetten? Neem contact op, ik ondersteun je graag!