Marketing training door Modulo Marketing

Modulo Marketing biedt op maat gemaakte trainingen voor marketeers, ongeacht ervaring, om skills te versterken in trends, social media, Google.

Nieuwe kennis en vaardigheden op doen met de marketing training van Modulo Marketing

Modulo Marketing biedt aangepaste trainingen voor zowel marketeers met ervaring als starters die hun marketingvaardigheden willen versterken, ongeacht of marketing een hoofdtaak of een aanvullende rol is binnen hun functie. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in marketing, social media en Google? Leren hoe je het beste marketing kan inzetten voor jouw bedrijf? Of de basis kneepjes onder de knie krijgen? Dan is deze training perfect voor jou.

Marketeers binnen bedrijven kunnen soms last krijgen van tunnelvisie. Door regelmatig externe inzichten te verkrijgen, ontstaan nieuwe ideeën en perspectieven die de creativiteit en effectiviteit van jouw marketingstrategie kunnen verrijken.

Elke sessie wordt op jouw behoeften afgestemd. We beginnen met een vrijblijvend gesprek om te zien of er een goede match is en om jouw leerdoelen en bedrijf te begrijpen. Daarna ontwerp ik een op maat gemaakt trainingsvoorstel. Dit kan variëren, bijvoorbeeld een ochtend elke twee weken om de opgedane kennis toe te passen, of een maandelijkse sessie waarbij we nieuwe ideeën genereren voor een frisse kijk op jouw strategie.