Logo en merkidentiteit door Modulo Marketing

Een logo en huisstijl is hét grafische imago en de eerste indruk die een klant van je bedrijf krijgt. Het is daarom belangrijk dat een logo en identiteit naadloos aansluit op jouw bedrijf. We kijken naar de kernwaarden van het bedrijf, de doelgroep en vertalen dit naar een professioneel logo en identiteit.

Een sterk en passend logo en krachtige huisstijl van jouw bedrijf.

Een aansprekende huisstijl is onmisbaar voor je bedrijf. De huisstijl is hét grafische imago en het is de eerste indruk die de klant van jouw bedrijf krijgt. De essentie van een sterke huisstijl is dat deze naadloos aansluit op uw bedrijf. Om deze reden zal Modulo Marketing veel aandacht besteden aan het idee achter de huisstijl, deze wordt namelijk altijd gebaseerd op de kernwaarden van je bedrijf. Op die manier is de huisstijl uniek, vertaalt het de identiteit en is het een onmisbaar grafisch element van je bedrijf.

Voordat het ontwikkelen van een logo en huisstijl van start gaat luistert Karlijn altijd eerst naar jouw verhaal. Wat drijft je? Wat wil je met de onderneming bereiken? Waar sta je nu – en over 5 jaar? Wie is je doelgroep? Dit is de start van het creatieve proces en de ontwikkeling van jouw grafische imago.

 

Gezond Afgerond 40+
Dance 2.0 | Modulo Marketing
Van de Haar Betonbouw | Modulo Marketing
TZ Groen | Modulo Marketing
Gezond Afgerond 40+
Dance 2.0 | Modulo Marketing