Copywriting door Modulo Marketing

Vind je het lastig om zelf teksten te schrijven voor bijvoorbeeld je website of social media posts? Modulo Marketing ondersteunt je graag met het schrijven van scherpe teksten die het verhaal vertellen van jouw bedrijf, merk, product of dienst zodat de doelgroep op een juiste manier geraakt.

Overtuigende teksten door sterke copywriting om jouw doelgroep te overtuigen.

Vind je het lastig om zelf teksten te schrijven voor bijvoorbeeld advertorials, een website, nieuwsberichten, artikelen, storytelling, social media posts en brochures? Sterke en passende teksten zijn een belangrijk onderdeel in het overtuigen van jouw doelgroep. Modulo Marketing ondersteunt je graag met het schrijven van deze teksten.

Voordat we aan de slag gaan met het schrijven wil ik eerst een paar dingen weten: wie is de doelgroep? Waar wordt de tekst voor gebruikt? En wat wil je vertellen? Nadat dit helder is start ik met de opzet. Worden de teksten gebruikt voor een website? Dan doe ik eerst een zoekwoordenonderzoek. Deze zoekwoorden verwerk ik vervolgens in de teksten zodat de pagina ook in Google goed vindbaar is. Uiteraard leg ik na het schrijven de teksten aan je voor en kun je het doorlezen. Als je helemaal tevreden bent zijn ze klaar voor gebruik!