Merkstrategie door Modulo Marketing

Een merkstrategie is een langetermijnplan om de doelen te behalen die uiteindelijk resulteren in herkenning van en voorkeur voor je merk door de consument. Een strategische merkstrategie is dus onmisbaar voor de opbouw van een goed en stevig merk.

Een sterke basis voor jouw merk met een merkstrategie

Tijdens het eerste gesprek leer ik jouw bedrijf en merk én natuurlijk jouw wensen beter kennen en zal ik je veel vragen gaan stellen. Dit wil ik allemaal weten om tot een zo relevant mogelijke merkstrategie te komen. Vervolgens ga ik kijken naar jouw doelgroep. Waar bevindt deze zich? Als ik al deze gegevens heb verzameld, ga ik kijken naar jouw sector en branche. In welke markt opereer je? Wie zijn de concurrenten? Wat vinden jouw klanten belangrijk?

Uiteindelijk komen we samen tot een concreet merkstrategie en plan van aanpak. Hierin staat onder andere: wat is het merk? Hoe draag je deze uit? Welke doelen hebben we opgesteld? Wat is er nodig om deze doelen te behalen? En hoe gaan we de doelgroep bereiken? Tal van dit soort vragen worden in de merkstrategie beantwoord. Vervolgens ondersteunt Modulo Marketing je graag met het uitvoeren van deze merkstrategie.